Kalla: E-post:

Naken massage massage i uddevalla


naken massage massage i uddevalla

Jag kommer, sa hon. Dessutom bokade jag på datorn två nätter på ett centralt hotell med Coop-rabatt, och så var den saken också klar. Passar mig fint, nickade jag. Ja, alltså, det är inget fel på drömmen, menar jag. I detsamma kom servitrisen och dukade ut, och vi beställde kaffe.

Söker en generös man som vill bli min sexuella chatt kompis, är sugen på att byta nakenbilder med en seriös diskret man. En min av njutning, så tolkade jag den. Jag är ensam, skrattade jag. Alldeles tysta låg vi så en lång stund. Hon var fortfarande röd om kinderna och talade fort och ivrigt. Servitrisen visade mig fram till ett bord, och jag skulle precis sätta mig när en kvinna vid bordet intill reste sig för att. Företagsnamnet kände jag igen.

Där mötte jag Mia igen, och under inverkan av saknad och en hel del alkohol fick jag med henne upp till mitt rum sent på kvällen. Jag kör dig till din kompis, så kan du sova där i natt, och så hämtar jag dig och dina grejer klockan fem i morgon och kör dig till tåget i Göteborg. Hade den där njutningsminen igen. Och det var ju inte bara. Hon vinkade och log.

Och så tog vi vårt pick och pack och gick, var och en till sitt. Jag vet inte med vem, men det verkade viktigt. Fast med bara ett. Både Kristina och Bosse hade dragit på sig tröjor och kom fram till häcken. Jag visste ju inte.

Efteråt vred hon sig över på mage med ansiktet vänt åt mitt håll, med händerna under kudden. Och jo, det gör du visst. Efter bara en liten stund mötte min kuk sakta men säkert upp från insidan. Sedan kom jag ihåg att jag flyttat fodralet till byxfickan, en av de främre. Bara för om utifall att och för säkerhets skull. Vi ses vid frukosten. Kände hur hon knep till om mig där nere medan jag sakta drog mig tillbaka för att åter låta mig falla in i henne. Hon lyfte sitt högerben, stack ner sin hand och lyckades fånga min kuk bakom sig.

Hon sa att hon var här för jobbet och redan varit här en vecka. Hennes läppar mötte mina igen. Märkte hur våt den blev. Men jag tänkte härda. Du ska lukta gott, ha bra hygien, och ha ett smått intresse för kläder som mig. Jag tryckte in fingrarna igen och lät dem glida snabbt in och ut medan jag masserade klittan med tummen.

.

Sexleksaker bondage adoos massage stockholm

Jag letade upp hennes klitta igen, och nu fick jag hållas. Det är inte alls som. Hennes bröst var lika ungdomliga som jag mindes dem från den där hemska kvällen tjugo år tidigare. Även det både uppe och nere. Kvällen innan hade han och jag tillsammans med hans fru Kristina och grannen Anna från tvärs över gatan låtit en glad parmiddag glida över i härliga sexaktiviteter. Hon hittade toppen av den och masserade lätt, runt, runt, utanpå boxershortsen. Jag fick nog det närmaste en multipel orgasm en man kan få, men fortsatte stöta i henne så länge jag bara orkade, och blev till slut så att säga bönhörd. Det tror jag du kan. Bakom den stod, och jag överdriver inte, den vackraste unga dam jag sett i verkligheten.

Jag måste ta tåget. Med båda händerna hårt kramande sina bröst och fittan kramande kuken fick hon njuta sitt underlivsrus. Vi fiskade upp och delade på de sista, halvt smälta, kuberna ur ishinken. Man kan tycka att det borde vara ett enkelt för mig att svara ja efter vad som hänt de senaste veckorna, men jag tvekade ändå. På vägen hem lyckades jag välja fel fil inte bara en, utan två gånger innan jag krånglat mig ur Göteborg. Efteråt tog vi ytterligare öl på samma pub som förut och underhöll oss med varandra till frampå kvällen, när Elisabet kom med bilen och hämtade hem en lite vinglig Lennart. Vilket bara fick till följd att vi glodde på deras nakna bröst en stund i stället. Okej, sa hon med spelat missnöje. Hon vred höfterna i takt med mina händer när jag försiktigt masserade hennes stjärt på min väg ner.

För snoppar är vad ni har att visa upp just. Så ställde hon sig upp framför mig, tog mig i handen och drog upp mig också. Du är fin, sa hon. Jag minns att jag åt, men inte vad det smakade. Hon vickade lätt på höfterna för att hjälpa till. Jag var ganska berusad jag också. Hon tryckte mobilen mot örat och tog några steg bort i hallen. Avbröt hon med ett fniss.

Så när jag kommit hem ringde jag Lennart. Utan bindestreck och med bara ett s i efternamnet. Sakta rörde sig hennes fingrar längs kuken, runt pungen, längs ljumskarna. Några underbart sköna gånger. Jag kunde inte ens hålla mig vaken.

Hej Peter, sa hon lite jäktat. Våra tungor dansade till en början en lätt och långsam dans med varandra, men tempot och trycket ökade. I Bosses Toyota på väg ut till badet råkade jag försäga mig och avslöja för Bosse att jag visste vart vi var på väg, och att jag redan varit där. Kompisen bodde i andra ändan av stan. I det ögonblicket prasslade det till i vår gemensamma häck. Där har du mitt liv. Skild, inga barn, singel idag. Jag nickade och kände hennes hand sluta sig runt min kuk.

Skön massage stockholm dejting akademiker

Naken massage massage i uddevalla

Escorts i göteborg nam thai massage

Jag minns att min ena arm låg obekvämt, men att jag inte flyttade den ändå för jag ville vi skulle ligga så tätt det bara gick. Hon släppte taget om min hals, drog sig en aning bakåt, hakade handväskan av axeln och kastade den i sängen. Så såg han mig i ögonen och höll upp glaset mot mig. Vi höjde våra glas och smakade på vinet. Tack för att du finns, viskade hon. Jag tog ett par steg närmare, och så fick min kuk också en masserande hand. Bara för om utifall att, det också. Och så var den saken klar. Förlåt allihop, sa hon. Hon var härlig att se i det svaga ljuset från sänglampan.

Jag kände hur hon knep hårt om mina fingrar och hur hennes naglar borrades in i mina axlar. Tänkte att det i alla fall skulle bli ett bättre avsked än det i Malmö för tjugo år sedan. Jag lät en hand vandra ner mot hennes klitta, men hon skakade på huvudet. Som en tonåring, nästan. Hon lyckades få den att byggas upp så sakta att vi hann uppleva alla dess små underbara stadier. Fick ett bättre betalt jobb inom vårt företag på huvudkontoret i Södertälje. Egentligen tycker jag mest om långsamma sexakter, men ibland går det bara inte att hålla tillbaka lusten. I god tid släppte jag av henne vid oslotåget. Och hela tiden hade jag ett bultande stånd som pockade på uppmärksamhet instängt i mina byxor.

Strax före sju åkte jag ner till lobbyn, klädd i min nya lagom lediga och exklusiva ensemble. Så sjönk hon ner på knä framför mig och tryckte sina läppar mot mina. Du vet, hon som jag varit ihop med i Norge. Vi är ju nästan ensamma på vägen, svarade hon. Så hörde jag hur hon spolade och tvättade händer. Runda, mjuka och fasta fyllde skinkorna mina händer innan jag lät dem glida tillbaka ner längs låren. Och burrigt kan man nog säga att det.

Hon tål att titta på min Tone, tycker du inte, viskade hon när hon gick förbi mig. Och hon är faktiskt skyldig mig ett restaurangbesök. Det var som att åka tidsmaskin. Hårt, med spelande tunga. Fortfarande, så här tjugo år efteråt, fick minnet mig att rysa. Du får se till att det blir bra, bara. Mia fick också flyga igen. Jag måste bara dit.

Det var mörkt hos både Kristina och Anna när jag svängde in på min garageinfart. Och förresten vad har du sagt, Peter? Hennes titel var Senior Adviser, North European Market. Så sköt hon upp dörren helt. I alla fall inte i någon större skala, för just när Bosse och jag svepte om oss varsitt badlakan dök två barnfamiljer upp och beredde sig platser några meter ifrån oss. Jag ville möta henne när hon var på väg in, inte riskera att bli sittande därinne vid mitt bokade bord utan att någon kom. Elisabet släppte av Lennart utanför hotellet, och vi hann gott med att ta en öl före matchdags.

Min lediga hand lät jag smeka sig uppför baksidan av hennes lår, upp till rumpan där jag tog ett fast tag. Eller, för att göra en lång historia kort: jag fick inte upp den. Vissa av dem tillsammans alla fyra, andra parvis och var för sig. Jag slog högra armen om henne och fann hennes bröst. Jag checkar inte ut förrän elva, sa hon. Lite mörk i hyn, ungefär som en spanjorska tänkte jag, med långt, glänsande, mörkt brunt hår, nästan svart, och med ett vitt filmstjärneleende på läpparna. Konstigt, hon sa vi, tänkte jag medan jag gick uppför trappan för att titta till gästrummet. Hon tog mig liksom lite formellt under armen, och så promenerade vi de få stegen till vårt bokade bord i restaurangen i huset bredvid. Vi hade kommit att arbeta med samma saker och jag hade blivit ett slags mentor för henne i början.

Dejting 50 chanida thai massage

Vi pratade utseende en liten stund och så sänkte sig tystnaden igen. Så försvann hon med snabba steg. Så stod hon framför mig, helt naken sånär som på ett par vita, nästan genomskinliga hipsters. Vi får se vad som händer. Som i ren desperation fumlade vi av varandra kläderna och lät händer och läppar göra intima irrfärder på våra nakna kroppar. Det är er fruktansvärde skiddemon som heter Petter, han som tar alla våra guldmedaljer. Vet du, det var faktiskt naken massage massage i uddevalla lite synd, sa hon och såg på mig. Det blir bara i natt. Och så vet vi ju inte vad Kristina och Anna tycker. Det ångrar jag inte, det får du inte tro.